Δίκαιη ισοπαλία.

Με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης ξεκίνησε το εφηβικό μας στον όμιλο των ισχυρών.

Ήταν ένα ματς στο οποίο η απόδοση μας είχε πολλές διακυμάνσεις, θα μπορούσε να το πάρουμε αλλά και να το χάσουμε στο τέλος.

Μπήκαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο, πιέσαμε από την αρχή ψηλά και δημιουργήσαμε δυσκολίες στον αντίπαλο, αλλά όχι μεγάλες φάσεις. Σε μια προσπάθεια για σέντρα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, για χέρι, το εκτέλεσαν εύστοχα και άνοιξαν το σκορ.

Αντιδράσαμε άμεσα, ισοφαρίσαμε με τον ίδιο τρόπο, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λορέντζο. Προσπαθήσαμε για την ανατροπή πριν το ημίχρονο και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκιγιέρμε.

Συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, είχαμε ακόμα μια σημαντική στιγμή με διαγώνιο σουτ του Ρήγα. Στο τελευταίο τέταρτο μείναμε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Πέδρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο και μετά η Διάνα πήρε μέτρα, μας πίεσε και είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δικό της το ματς. Όμως το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

(Καραΐνδρος):Αναγνωστός Β., Κούρος, Σπυράτος, Λούκας, Καλογερόπουλος, Γεωργαλάς, Πέδρο, Λορέντζο, Λάϊος, Ρήγας, Γκιγιέρμε,( Παπαϊορδάνου, Αναγνωστός Γ., Μπαλάφας, Κλημεντίδης, Μάρτης)

Σχετικές δημοσιεύσεις