Δίκαιη ισοπαλία για την Κ17 στο Respect Cup

Η Κ17 μας στο Respect έφερε ισοπαλία 1-1 με τα Σούρμενα, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη αλλά και οι δύο άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου πιέζαμε, όμως κάναμε αρκετά λάθη και ένα από αυτά ήταν το γκολ των Σουρμένων. Χάσαμε την μπάλα στο κέντρο ο αντίπαλος επιθετικός πήρε την μπάλα και με συρτό πλασέ έκανε το 1-0.

Είχαμε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τετ-α-τετ του Τζίτζα όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα και έφυγε κόρνερ. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, 0-1

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως τα Σούρμενα στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος αμυντικός έκανε μία χαλαρή πάσα προς τα πίσω ο Τζίτζα έκλεψε, πέρασε τον τερματοφύλακα και και σε κενή εστία έγραψε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τα Σούρμενα 10 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού δέχτηκαν κόκκινη κάρτα και εμείς κερδίσαμε φάουλ σε καλό σημείο έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση πήρε ο σκόρερ της ομάδας μας, όμως έστειλε την μπάλα στα χέρια του αντίπαλου κίπερ.

Η τελευταία φάση ανήκε σε εμάς με τον Γκάμπι να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

Πιέσαμε, κάναμε λάθη, στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις