Χριστούγεννα στην κορυφή με… τριάρα!

Το βαρύ γήπεδο ευνοεί την ομάδα που θέλει να αμυνθεί και δυσκολεύει αυτή που θέλει να πάρει την πρωτοβουλία και να παράξει παιχνίδι…

Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0 και να δημιουργεί ένα μικρό άγχος στον ΑΟ Καλαμακίου. Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική υπόθεση…

Οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη κράτησαν την κατοχή, συνέχισαν να γυρίζουν τη μπάλα και να κάνουν δικό τους… πλεονέκτημα το βαρύ τερέν, δοκιμάζοντας αρκετά σουτ εκτός περιοχής.

Με ένα τέτοιο σουτ ο Γκίκας -που το δοκιμάζει συχνά και δικαιώνεται- έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας, κάνοντας τη συνέχεια πιο εύκολη.

Ίδια τακτική και στη συνέχεια με καθαρό μυαλό, κατοχή της μπάλας και άπλωμα του παιχνιδιού. Ξεζωνάκης, Σαραντινός, Κατσίποδας γύρισαν τη μπάλα, ο Γεροντάρης τελικός αποδέκτης, δοκίμασε κι αυτός το πόδι του, ίδια κατάληξη, η μπάλα κατάληξε στα δίχτυα για το 2-0!

Είχε «κλειδώσει» η νίκη του ΑΟ Καλαμακίου, υπήρχε όρεξη για κάτι ακόμη, ο Ζαφειρίου βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Ιώνων γράφοντας με όμορφο πλασέ το τελικό 3-0.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το 2019 με μια ακόμη σημαντική νίκη και φυσικά παραμένουμε μόνοι στην κορυφή του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Και τα καλύτερα έρχονται…

(Καφτάνης):Τουρναβίτης, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Τερζόπουλος, Μπουρογιαννόπουλος, Γκίκας, Γεροντάρης, Σαραντινός, Κατσίποδας, Βέττας, Δελληγιάννης, (Γεωργούσης), (Λουπίδης), (Ρεσίτης), (Ζαφειρίου), (Λείσος), (Μποφίλιος), (Χρυσολωράς).

Ο Γκίκας σουτάρει εκτός περιοχής και δικαιώνεται!!!

Η μπάλα γύρισε με υπομονή με Ξεζωνάκη, Σαραντινό, Κατσίποδα, ο Γεροντάρης κάνει το 2-0

Ο Γκίκας σεντράρει, ο Ζαφειρίου πλασάρει άψογα για το 3-0

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις