Χάσαμε την νίκη μέσα από τα χέρια μας

Η ομάδα μας, αν και καλύτερη από το Παλαιό Φάληρο, δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη και έληξε 1-1. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν μπορούσαμε να βρουμε την επαφή με τα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού το Παλαιό Φάληρο είχε την πρώτη ευκαιρία μένα τετ α τετ, το οποίο ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι φάσεις ανήκαν σε εμάς.

Απειλήσαμε με μία κεφάλια του Φώσκολου μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Λίγο αργότερα κάναμε ένα μακρινό σουτ το οποίο πέρασε και αυτό άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου είχαμε μια διπλή ευκαιρία να πάρουμε κεφάλι στο σκορ με τον Κιριμλίογλου να κάνει μια ατομική ενέργεια από τα δεξιά να φτάνει κοντά στην περιοχή όμως να κόβεται τελευταία στιγμή και στην επαναφορά το σουτ του Ταμπάκογλου να κοντράρει στα σώματα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με παραπάνω κέφια και ενέργεια και κάναμε την πρώτη φάση με τον Σελλά να επιχειρεί ένα γυριστό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Καταφέραμε να προηγηθούμε με τον Ταμπάκογλου να παίρνει την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και με μια ατομική επέλαση, ξεχύθηκε στο αντίπαλο μισό και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Είχαμε και άλλες φάσεις για να διευρύνουμε το προβάδισμα μας όμως είτε έκοβε η αμυνα τελευταία στιγμή είτε η μπάλα πέρναγε κοντά στην εστία αλλά… άουτ.

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κατάφερε να ισοφαρίσει μετά μία στημένη φάση που κέρδισε. Η άμυνα μας δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και ο αντίπαλος επιθετικός έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και τοι τελικό σκορ.

Το ματσ στα τελευταία λεπτά έγινε «Ροντέο» με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω όμως για καμία ομάδα δεν υπήρχε σημαντική ευκαιρία.

Παίξαμε καλύτερα αξίζαμε την νίκη, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις