Χάσαμε δικό μας παιχνίδι!!!

Πικρή ήττα για την ομάδα μας, με 1-0, καθώς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Ίωνες

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές και σημαντικές φάσεις να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ όμως ο Γιάγκο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε ακόμα μία ευκαιρία με τον Ταμπάκογλου όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Στο τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους κερδίσαμε μια στημένη φάση κοντά στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, ο Κούτσης εκτέλεσε με σέντρα η οποία βρήκε τον Κιριμλιογλου όμως αυτός δεν κατάφερε να δώσει την σωστή τροχιά στην μπάλα ώστε αυτή να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιου, συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Είχαμε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Κιριμλιογλου, μετά από σέντρα του συμπαίχτη του να πιάνει μια κρεμαστή κεφάλια με την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι και περνάει… αουτ.

Σε μια ανύποπτη φάση ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των Ιώνων όμως ο Μανίκης κατάφερε να κάνει μια δύσκολη διπλή επέμβαση και να κρατήσει την ομάδα μας μέσα στο παιχνίδι. Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Γιάγκο έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από σκληρό μαρκάρισμα όμως ο διαιτητής «έκανε τα στραβά μάτια» και δεν έδωσε την παράβαση.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού οι Ίωνες κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς με ένα σουτ του επιθετικού τους όπου έστειλε την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα μας διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-0).

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις