“Χ”αμενοι 2 πόντοι στο παιχνίδι με τους Ίωνες

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι με τους Ίωνες, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ενα πρώτο μέρος με ρυθμο, με ωραίες συνεργασίες και απο τις δύο ομάδες, χωρις ομως να δημιουργηθεί κάποια απειλητική φάση μπροστά από τις 2 εστιες.

Στο δεύτερο μερος η ομάδα μας έδειξε απο την αρχή τις προθέσεις της και μολις στο 46′ ο Παπαιορδανου βγαίνει στην πλάτη την άμυνας των Ιώνων από πάσα του Κυργοταση, αλλά το σουτ του καταλήγει στα πλαϊνά δίχτυα.

Η πρώτη καλή φάση για τους Ίωνες στο 60′, όταν απο στατική φαση, ο επιθετικός πλασάρει εκτός.

Στην αμέσως φαση, ο Καλλος γίνεται αποδέκτης της πάσας του Κυργοταση, περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλα το πλασέ του περνάει άουτ.

Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι μένουν με δέκα παίκτες όταν ο Γιανναράκος βρίσκει τον Χαλιται στην πλάτη της άμυνας και ο Νικητας τον ανατρέπει εκτός περιοχής πριν ολοκληρώσει την φαση.

Στο 86′ ο Χαλιται βγαίνει στην κόντρα, το σουτ του ομως περνάει λιγο πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 89′ Μπιζιργιαννης δέχεται την πάσα απο τον Γιανναράκο και με μια πολύ έξυπνη προσποίηση αφήνει την μπάλα για τον επερχόμενο Χαλιται, ο οποίος όμως υπο την πιεση του αντιπάλου πλασάρει και παλι άουτ.

Έπαιξαν: Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσατος, Παπαχρόνης, Σταματίου, Κυργοτασης, Μπουζιουρης (Παππάς), Λαιος, Καλλος (Μπιζιργιαννης Π ), Γιανναρακος, Παπαιορδανου (Χαλιται)

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις