(Χ)αμένη ευκαιρία για μια τεράστια νίκη!

Είναι το Σαββατοκύριακο των ισοπαλίων, 2-2 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση του παιδικού μας με τον Πανιώνιο για το Respect Cup, σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε ξεκάθαρα τη νίκη, έχοντας το προβάδισμα με 2-0, μέχρι και το τελευταίο τέταρτο του ματς, όπου δεχθήκαμε δύο γκολ…

Απόλυτη συγκέντρωση και εφαρμογή του πλάνου σε όλο το πρώτο ημίχρονο, τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραία ενέργεια και σέντρα από δεξιά του Μπάρμπα, ο Πάππας το πίστεψε και με μια θεαματική εναέρια εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Όταν δουλεύεις στην προπόνηση όλα τα… κομμάτια του παζλ, έρχεται άμεσα η στιγμή της δικαίωσης. Ο Σαρρηασλάνογλου την Παρασκευή έμεινε μετά την προπόνηση και εκτελούσε φάουλ, του δόθηκε η ευκαιρία στο σημερινό ματς, με μια τρομερή εκτέλεση, να δικαιωθεί για τους κόπους του και να κάνει το 2-0!

Κρατήσαμε την ίδια εικόνα μέχρι και το τελευταίο τέταρτο. Εκεί η απόδοσή μας έπεσε, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τις καλές στιγμές που του παρουσιάστηκαν και μας “τιμώρησε” με το ισόπαλο 2-2…

O Πανιώνιος μέχρι και το σημερινό παιχνίδι, είχε 9 νίκες και 2 ισοπαλίες…

(Καραΐνδρος): Γιακουμάτος, Μπάρμπας, Κόκιος, Νικήτας, Ζήσης, Σαρρηασλάνογλου, Λάιος, Νικολόπουλος, Χαλιτάι, Πάππας, Χίλιος, (Τάφα), (Τζώλος), (Γιαουπλάρι), (Σούσουλας), (Τζίτζα).

Προσπάθεια και σέντρα του Μπάρμπα από δεξιά, εναέριο σουτ του Πάππας για το 1-0

Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σαρρηασλάνογλου και 2-0

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις