Ατσάλινη νίκη για την Κ17

Η ομάδα μας παρά τις ελλείψεις που είχε σήμερα, καθώς απουσίαζαν αρκετοί παίκες, όπως οι δύο τερματοφύλακες, τα δύο της Σέντερ φορ και το δεξί της μπακ – χάφ, κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Φωστήρα Αθηνών με 2-1.

Η ομάδας στο πρώτο ημίχρονο πίεζε ψηλά και είχε την κατοχή της μπάλας. Καταφέραμε να προηγηθούμε με τον Δελατόλα, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας κάνοντας το 1-0 στο 20ο λεπτό.

Δεν επαναπαυτήκαμε και βρήκαμε και άλλο γκολ 15 λεπτά μετά, συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό με τον Ταμπάκογλου να δέχεται την μπάλα και με ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή να την στέλνει στη γωνία του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε τόσο δυνατά όσο στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Φωστήρα να μας πιέσει αρκετά. Δεν καταφέραμε να σπάσουμε αυτή την πίεση και στο 60ο λεπτό δεχτήκαμε ένα γκολ από τον αντίπαλο επιθετικό.

Μείναμε πίσω, κάναμε άμυνα, οι αντίπαλοι συνέχισαν την πίεση όμως δεν κατάφεραν να κάνουν άλλη σημαντική φάση πέραν του γκολ. Ο διαιτητής σφύριξε τρεις φορές και πήραμε την νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Σχετικές δημοσιεύσεις