“Απόλυτοι” με τον τρόπο μας…

Δεν “πετάμε” στα σύννεφα, δεν κάνουμε όνειρα τρελά, πατάμε στη γη και απλά προσπαθούμε πολύ γι’ αυτό που αγαπάμε…

Ο Α.Ο. Καλαμακίου έδωσε συνέχεια στην όμορφη πρεμιέρα, πήρε τη νίκη και στο ματς της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Άγιο Θωμά με 3-0. Παρά την απουσία του τιμωρημένου Κώστα Δεληγιάννη, οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη, έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο μια αξιοζήλευτη συνοχή και με συλλογική δουλειά κατάφεραν να πάρουν από νωρίς αυτό που ήθελαν.

Πριν συμπληρωθεί η μισή ώρα του παιχνιδιού, η ομάδα μας είχε πετύχει και τα 3 γκολ. Αρχικά ο Σιδεράς από κοντά άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση. Τη… σκυτάλη πήρε ο Κάλλος, “χτύπησε” στην κόντρα πλασάροντας ιδανικά στο τετ α τετ, για να κλείσει το… χορό των γκολ ο Κατσίποδας, μετά το φάουλ του Σαραντινού και την κεφαλιά πάρε-βάλε του Αλτόγλου.

Μοιραία αυτή η εξέλιξη έφερε μια ηρεμία στο ρυθμό, μια διαχείριση του σκορ αλλά και των δυνάμεων, ο δρόμος είναι μεγάλος, δύσκολος και πρέπει να έχουμε το μυαλό μας σε όσα θα ακολουθήσουν.

Πήραμε αυτό που θέλαμε, είχαμε δουλέψει αρκετά και πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον στο ματς του κυπέλλου την Τετάρτη με τον Γκυζιακό.

(Καφτάνης): Τουρναβίτης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Γιατράς Π., Αλτόγλου, Γκίκας, Κατσίποδας, Τσατσούλης, Κάλλος, Σαραντινός, Σιδεράς, (Ζαφειρίου), (Ζαχαρίου), (Γεροντάρης), (Ξεζωνάκης).

Φάση διαρκείας για την ομάδα μας, ο Σιδεράς από κοντά ανοίγει το σκορ…

Ο Κάλλος βγαίνει στην… πλάτη της άμυνας του Άγιου Θωμά και σκοράρει

Από το φάουλ του Σαραντινού, ο Αλτόγλου με κεφαλιά “σερβίρει” στον Κατσίποδα για το 3-0

Σχετικές δημοσιεύσεις