“Απόδραση” από τον Υμηττό με “Πιπίτα” (video)

Ήταν αναμενόμενα ένα δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό ακριβώς έκανε ο ΑΟ Καλαμακίου και έφυγε από το γήπεδο του Υμηττού με ένα τεράστιο διπλό, το οποίο τον κρατάει μόνο πρώτο στην κορυφή του 3ου ομίλου, της 3ης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι άρχισε όπως αναμενόταν, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Ο Υμηττός είχε μια μικρή πρωτοβουλία και φάνηκε περισσότερο απειλητικός στο πρώτο κομμάτι, γενικά όμως οι φάσεις ήταν λίγες.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας βγήκε με εντελώς διαφορετική εικόνα και αποφασισμένη να φύγει από το γήπεδο με αυτό που είχε θέσει ως στόχο…

Αυτό δεν άργησε να συμβεί, καθώς στο 49΄ ο “Πιπίτα” (Κώστας Δεληγιάννης κατά τον κόσμο) κινήθηκε από θέση μέσα αριστερά και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ, φθάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα!

Η απόδοση του ΑΟ Καλαμακίου ανέβηκε κι άλλο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα, αλλά ο τερματοφύλακας του Υμηττού, Κατσιγιάννης βρέθηκε σε καλή μέρα.

Σε ένα μέτριο ματς από πλευράς θεάματος, αυτό που κρατάμε είναι η νίκη, η διατήρηση της πρώτης θέσης και το +5 από τον 3ο Υμηττό, ο οποίος έδειξε γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

(Καφτάνης): Τουρναβίτης, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Αλτόγλου, Τερζόπουλος, Γκίκας, Κατσίποδας, Γεροντάρης, Δεληγιάννης, Σαραντινός, Αθανασίου, (Βέττας), (Ρεσίτης), (Γεωργούσης), (Λουπίδης), (Ζαφειρίου), (Μπουρογιαννόπουλος), (Λεΐσος).

Ο “Πιπίτα” φεύγει στην… πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλασάρει ιδανικά….

Οι πανηγυρισμοί των παικτών από τα αποδυτήρια…

Σχετικές δημοσιεύσεις