Από ένα “χτύπημα” σε κάθε ημίχρονο

Όταν προέρχεσαι από ήττα, το πρώτο ζητούμενο είναι να επιστρέψεις στις νίκες. Το δεύτερο είναι να συνδυάσεις τη νίκη και με μια καλή εμφάνιση. Η εικόνα μας ήταν κατά διαστήματα θετική κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας, το παιδικό μας είχε την ουσία και έφθασε στην εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Η ζέστη αρκετή, η προσπάθεια όλων των παιδιών συνολικά ήταν δύσκολη. Μπήκαμε από την αρχή με… αέρα υπεροχής και προσπαθήσαμε να παράξουμε ποδόσφαιρο. Κάποιες στιγμές οι ιδέες ήταν σωστές, κάποιες άλλες όχι, το ίδιο και οι αυτοματισμοί.

Ο Γιάννης Καραΐνδρος ζητούσε γρήγορη σκέψη και εκτέλεση, όταν ο συνδυασμός αυτός έβγαινε στο τερέν, το αποτέλεσμα ήταν καλό. Κάπως έτσι ο ΑΟ Καλαμακίου άνοιξε το σκορ. Από τον άξονα ο Βασίλης Αναγνωστός, έπαιξε με τον Βουλιστή, αυτός “διάβασε” την “τρύπα” στην αντίπαλη άμυνα, η υπέροχη υποδοχή του Φερρατσάκου, δημιούργησε τις συνθήκες για μια ακόμη καλύτερη εκτέλεση, το σουτ στην απέναντι γωνία ήταν από αυτά που δεν… βγαίνουν.

Σε όλο το πρώτο μέρος μείναμε ψηλά, στα μετόπισθεν Νικολαΐδης, Γιάννης Αναγνωστός, Πάνος Παπαδόπουλος και Βαρελογιάννης, κρατούσαν τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Κούρου.

Τα δεδομένα δεν άλλαξαν ούτε στην επανάληψη, διατηρήσαμε την κατοχή, φθάσαμε αρκετές φορές κοντά στην αντίπαλη εστία, κάπου τα χαλάγαμε στην τελική πάσα. Κι αφού οι συνεργασίες δεν έδιναν αποτέλεσμα, ήρθε ο Βουλιστής με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής να γράψει το 0-2 και να “κλειδώσει” τη νίκη για την ομάδα μας.

Η ομάδα του Κεραυνού στο αμέσως επόμενο λεπτό, είχε την καλύτερη στιγμή της στο ματς, ο Κούρος ήταν έτοιμος με ωραία απόκρουση, κράτησε το μηδέν. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, πήραν πρωτοβουλίες, έδωσαν φρεσκάδα, εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία.

(Καραΐνδρος). Κούρος, Βαρελογιάννης, Αναγνωστός Γ., Παπαδόπουλος Π., Νικολαΐδης, Αναγνωστός Β., Παπαϊορδάνου, Γιαννακούδης. Χαλικιάς, Βουλιστής, Φερρατσάκου, (Μαρτής), (Πάσσαρης), (Φραντζής), (Φακίδης), (Βαζούρας Δ.).

Ο Βουλιστής περνάει τη μπάλα για τον Φερρατσάκου, αυτός υποδέχεται και εκτελεί στην απέναντι γωνία για 0-1

Ο Νικολαΐδης εκτελεί το φάουλ, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

Ο Βουλιστής παίρνει τα… μέτρα και λίγο έξω από την περιοχή σουτάρει για το 0-2

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις