Αντίδραση και ξέσπασμα με… 7άρα

Οι καλύτερες απαντήσεις στις ήττες πρέπει να είναι άμεσες και πειστικές…

Έτσι ακριβώς λειτούργησε ο ΑΟ Καλαμακίου, μία εβδομάδα μετά την ήττα στη Γλυφάδα. Οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη έβγαλαν εγωισμό και συνέτριψαν 7-0 τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση και με επίθεση που… σκοτώνει, φθάνοντας τα 52 γκολ!

Αποφασιστικότητα από τις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού και γρήγορο γκολ (στο 5΄) με τον Βέττα να… σερβίρει και τον Δεληγιάννη νε ολοκληρώνει τη φάση με πανέμορφο τακουνάκι.

Ο Δεληγιάννης ήταν αυτός ο οποίος σέντραρε στον Γεροντάρη για το 2-0 στο 13ο λεπτό, ο Βέττας με την 2η ασίστ του, έβγαλε το Δεληγιάννη σε θέση βολής για το 3-0 στο 29΄. Πριν κλείσει το ημίχρονο η ομάδα μας πέτυχε και 4ο γκολ, με τον Γεροντάρη να παίρνει ρόλο δημιουργού και τον Δεληγιάννη να φθάνει στο χατ τρικ.

Στο 2ο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας παρέμεινε σε υψηλά στάνταρ, ο Ζαφειρίου που είχε περάσει αλλαγή, έβγαλε ασίστ στον Σαραντινό, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 5-0.

Ένα από τα πιο ωραίο φετινά του γκολ σημείωσε ο Δεληγιάννης μετά από ασθενή επέμβαση του τερατοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 6-0, ο Κατσίποδας από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

(Καφτάνης): Τουρναβίτης, Ξεζωνάκης, Ζαχαρίου, Ψυχογιός, Μπουρογιαννόπουλος, Γκίκας, Γεροντάρης, Κατσίποδας, Δεληγιάννης, Βέττας, Σαραντινός, (Ζαφειρίου), (Ρεσίτης), (Λεΐσος), (Κοτόπουλος), (Λουπίδης), (Κάλλος), (Γεωργούσης).

Ασίστ Βέττας, τακουνάκι του Δεληγιάννη για το 1-0

Σέντρα του Δεληγιάννη, σουτ στην κίνηση του Γεροντάρη και 2-0

Ασίστ Βέττας πλασέ Δεληγιάννης και 3-0

Ασίστ Γεροντάρης, πλασέ στην κίνηση ο Δεληγιάννης για το 4-0

Ασίστ του Ζαφειρίου, κοντρόλ και διαγώνιο σουτ του Σαραντινού για το 5-0

Σέντρα Ξεζωνάκης, εντυπωσιακό εναέριο τελείωμα του Δεληγιάννη (καρέ) για το 6-0

Κατσίποδας από το σημείο του πέναλτι για το 7-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις