ΑΝΟΔΟΣ! ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΠΣΑ!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!!!!!!
Είναι η στιγμή να πανηγυρίσουμε, να φουσκώσουμε από περηφάνια, να κοιταχτούμε μεταξύ μας και να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φθάσει αυτή η ομάδα στην άνοδο, στην επιστροφή της στην Α ΕΠΣΑ μετά το 2010!
Το κάναμε με τον δικό μας τρόπο, ποδοσφαιρικό 100%.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά, αυτή την τρομερή παρέα που ξέρει να κερδίζει μάχες μέσα στα γήπεδα, κόντρα σε μπάτζετ και ονόματα! Έχουν τον δικό τους τρόπο, τον δικό τους κώδικα, ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!
Μια υπόκλιση στον πρωτομάστορα αυτής της ομάδας, Απόστολο Καφτάνη, αυτό που λέμε μια ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Προπονητής με όλη τη σημασία της λέξης, δίκαιος και στο τέλος ΝΙΚΗΤΗΣ.
Από κοντά του ο βοηθός Γιάννης Καραίνδρος, για τις πινελιές από το μέλλον…
Πολλά μπράβο στη διοίκηση! Στο Σάκη Μαρκόπουλο, απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι λεφτά, αλλά γνώση!
Από κοντά ο Θωμάς Γούναρης, ο γερόλυκος Παναγιώτης Νταής, ο Βαγγέλης Φίκος, ο Γιώργος Γεωργούσης, η Μαρία Καμπούρη, όλοι αυτοί που ήταν καθημερινά δίπλα στην ομάδα!
Όσο για το παιχνίδι δεν έχουμε και πολλά να μοιραστούμε. Ήμασταν αποφασισμένοι να τελειώσουμε την άνοδο από σήμερα και το κάναμε. Με υπομονή στο πρώτο μέρος και… χτύπημα της κόμπρας από τον Κάλλο στο 50’, ο οποίος βγήκε στο χώρο και πλάσαρε απέναντι γωνία.
Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, τις σπαταλήσαμε από υπερβολική θέληση και έλλειψη ηρεμίας.
Το τελευταίο σφύριγμα μας βρήκε όλους μια αγκαλιά, αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια στα αποδυτήρια!
*Ραντεβού το άλλο ΣΚ στην έδρα μας για τη φιέστα!!!
(Καφτάνης) Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Γιατράς Ι., Γιατράς Π., Λεϊσος (89′ Παυλίδης), Κατσίποδας (65′ Ζαχαρίου), Αργύρης, Κάλλος, Γεροντάρης Μ., Γιανναράκος (83′ Σιδεράς).
ΥΓ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!!!!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις