Άνετο 2-0 με “γεμάτο” πρώτο ημίχρονο…

Ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα παρουσίασε το εφηβικό μας στην εντός έδρας νίκη επί του Μικρασιατικού με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, της 2ης φάσης των ομίλων της ΕΠΣΑ.

Για 40΄ λεπτά οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη, είχαν διαρκώς κίνηση με και χωρίς τη μπάλα, ωραίες ιδέες στο κομμάτι της δημιουργίας, έφθασαν πολλές φορές απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, τον οποίον νίκησαν μόλις μία φορά.

Ανασταλτικά δεν υπήρξε κίνδυνος, στον άξονα Λεΐσος, Γιανναράκος, Βέττας έκλεισαν τους διαδρόμους, Γαλιατσάτος, Γιατράς, Μποφίλιος και Ευγενίδης στην άμυνα κέρδισαν όλες τις μονομαχίες.

Το πρέσινγκ σε όλους τους χώρους, έδωσε στην ομάδα μας την κατοχή της μπάλας και την ευκαιρία να φτιάξει πολλές φάσεις. Θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις από το πρώτο μέρος Μαντής, Κάλλος έχασαν αρκετές ευκαιρίες, το όμορφο τελείωμα του Σιδερά για το 1-0 ήταν αυτό που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός μας, δώσαμε λίγο χώρο στον Μικρασιατικό, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Γεωργούσης, άλλη φάση δεν έγινε στην εστία μας.

Στο τελευταίο τέταρτο, αναβάσαμε ξανά ρυθμό και “κλειδώσαμε” τη νίκη με τον πρωταγωνιστή του ματς, Δημήτρη Σιδερά, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-0.

(Καφτάνης): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Γιατράς, Μποφίλιος, Ευγενίδης, Λεΐσος, Γιανναράκος, Βέττας, Σιδεράς, Μαντής, Κάλλος, (Γκίκας), (Νταλλής), (Τσάνε), (Μικαελιάν), (Τουρναβίτης), (Ζαχαρίου).

Ο Μαντής περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πλασάρει άουτ!

Κίνηση σέντερ φορ από τον Σιδερά, ψύχραιμο πλασέ και 1-0

Ο Σιδεράς από το σημείο του πέναλτι κάνει το 2-0

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις