Ανεπηρέαστοι και έτοιμοι για την… επιστροφή! (φωτό)

Λίγα 24ωρα πριν το… αντίο στο 2019 και μία εβδομάδα πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την σημαντική αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, ο Α.Ο. Καλαμακίου έδειξε ανεπηρέαστος από το γιορτινό κλίμα…

Οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας, είχαν κάτι παραπάνω από καλή εικόνα στον φιλικό αγώνα με τη Λαύρα Αργυρούπολης και παρά τις εξαιρετικά δύσκολες γηπεδικές συνθήκες (ο αγωνιστικός χώρος όπως φαίνεται και στις φωτό κρατούσε αρκετό νερό σε πολλά σημεία) οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη έφθασαν στη νίκη με 2-0, με τον προπονητή να απονέμει τα εύσημα σε όλους μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σοβαρότητα και αγωνιστικότητα από το πρώτο λεπτό ήταν τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας, παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις, άπαντες ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις.

Ο Κάλλος (είχε και δύο δοκάρια στο 2ο ημίχρονο) άνοιξε το σκορ, ο Ζαχαρίου με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

(Καφτάνης): Καισαρίτης, Ξεζωνάκης, Ψυχογιός, Κοτόπουλος, Ζαχαρίου, Γκίκας, Βέττας, Γεροντάρης, Κάλλος, Χρυσολωράς, Δεληγιάννης, (Τουρναβίτης),  (Κατσίποδας), (Λουπίδης), (Αλτόγλου), (Μποφίλιος).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις