Ανατροπή, “πεντάρα” και κορυφή! (video)

Όταν βρίσκεσαι να χάνεις από το 1ο λεπτό, οι συνθήκες δυσκολεύουν με το καλημέρα και καλείσαι να γυρίσεις την κατάσταση. Από την άλλη, όταν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, θα πρέπει να ανταποκριθείς και στις δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά σου…

Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα για τον Α.Ο. Καλαμακίου στην 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας της ΕΠΣΑ κόντρα στον Αίαντα Αθηνών. Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακαδημίας Πλάτωνα από το γρήγορο γκολ του αντιπάλου, κατάφερε να απαντήσει σχετικά γρήγορα με τον Μάριο Γεροντάρη.

Τη… σκυτάλη πήρε ο Κώστας Δεληγιάννης, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας με 2-1 με ένα υπέροχο γκολ.

Πριν βγει το ημίχρονο η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι (το κέρδισε ο εξαιρετικός σήμερα Σαραντινός), την ευθύνη ανέλαβε ο αρχηγός Μάριος Γεροντάρης και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Είχε μπει το… νερό στο αυλάκι, ο Δεληγιάννης πέτυχε το 5ο του γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια για το 1-4, το τελικό 1-5 για την ομάδα μας πέτυχε ο Λεωνίδας Λουπίδης που είχε περάσει αλλαγή.

(Καφτάνης): Τουρναβίτης, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Αλτόγλου, Τερζόπουλος, Λεΐσος, Κατσίποδας, Γεροντάρης, Δεληγιάννης, Σαραντινός, Χρυσολωράς, (Βέττας), (Ρεσίτης), (Μπουρογιαννόπουλος), (Γεωργούσης), (Αθανασίου), (Μποφίλιος), (Λουπίδης).

Ο Γεροντάρης ισοφαρίζει σε 1-1

Τρομερό γκολ του Δεληγιάννη και 1-2

Γεροντάρης από την άσπρη βούλα για το 1-3

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις