Ακόμα μια αποτυχία…

Ακόμα μια κακή εμφάνιση για το ανδρικό μας, όπου στην αναμέτρηση κόντρα στην Νέα Ιωνία ηττήθηκε με 3-0 παραμένοντας ουραγοί στην βαθμολογία. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με το αριστερό. Οι φιλοξενούμενοι στο 26 λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ κάνοντας το 1-0 με το γκολ του Ντιρμίσι μετά από σέντρα του Κομνηνού. Είχαν και άλλες ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν εκεί.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καθόλου ένταση,  δεχτήκαμε ακόμα ένα γκολ μετά από ολιγωρία της άμυνας, στο 55 λεπτό από τον Κομνηνό και στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε άλλο ένα γκολ στο 56 λεπτό πάλι από τον Κομνηνό, όπου έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Καφτάνης)Γεωργούσης, Ζαχαρίου, Κίλιας, Αθανασιόυ, Γαλιατσάτος,(66΄Νικολαΐδης), Αργύρης(74΄Λείσος), Σιδεράς, Γεροντάρης, Κάλλος(73΄Βέλλης) Γιαναράκος, Κοτόπουλος(66΄Τζιβελέκης).

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Κοσμάς) Παπουτσής, Φρατζέσκος,(50΄Μακρής), Τζαμάϊ,(46΄Αδαμόπουλος), Πέτρας, Μπάστας, Κούντου, Αντωνόπουλος(46΄Αγγελής), Μπέτσας, Κομνηνός(67΄Χρονόπουλος), Ντιρμίσι(71΄Χαραλαμπόπουλος), Ούτσικας.

Σχετικές δημοσιεύσεις