Αυτοκαταστροφικές τάσεις και….2-2

Δύο πρόσωπα έδειξε η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Μπήκαμε δυνατά στο 1ο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, είχαμε την κατοχή της μπάλας,  δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη εστία και δεν δώσαμε δικαίωματα στον αντίπαλο για να μας απειλήσει.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία είναι με τον Παπαδημητρόπουλο να βγαίνει σε τετ α τετ, μετά από πάσα του Γιανναράκου, το πλασέ του όμως πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

Μετά από λίγα λεπτά ο Γιανναράκος τροφοδοτεί τον Αγγελόπουλο που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, με τον τελευταίο να προσπαθεί να κρεμάσει το αντίπαλο κίπερ στέλνοντας την μπάλα όμως πάνω από την εστία.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Παπαιορδάνου βγαίνει σε ευνοική θέση στην περιοχή μετά από κάθετη πάσα του Παπαδημητρόπουλου, του σουτ του όμως έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, μπήκαμε χαλαροί δίνοντας το περιθώριο στην Ελπίδα να πάρει μέτρα και να πλησιάσει την εστία του Γεωργούση. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και κατάφεραν μέσα σε ένα δεκάλεπτο να πετύχουν 2 τέρματα και να προηγηθούν με 0-2.

Στο τελευταίο 2ο’ η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να ξαναμπει στο παιχνίδι. Ο Γιανναράκος επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα σταθερά με τον Μπουζιούρης να έρχεται να πάρει το ριμπάουντ και να μειώσει σε 1-2.

Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει με στόχο να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Λάιος γίνεται αποδέκτης της μπάλας, διεισδύει από τα δεξιά στην περιοχή, το πλασέ του όμως μπλόκαρε χωρίς δυσκολια ο τερματοφύλακας.

Λίγα λεπτά την λήξη του παιχνιδιού, ο Ζαχαρίου δέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα αριστερό σουτ κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις