Γεμάτη εμφάνιση και νικη στην Εργάνη

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο της Εργάνης, με αντίπαλο τον Βύρωνα.

Μπήκαμε δυναμικά και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Πιέσαμε τον αντίπαλο μας, με στόχο να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του. Σε μία τέτοια φάση, ο Γιανναράκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντιπάλου αμυντικού και με αριστερό σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ιδιο τρόπο, μετά απο λίγα λεπτά ο Παπαδημητρόπουλος κλέβει την μπαλα στα όρια της περιοχής, διεισδύει προς της εστία και μεταβιβάζει στον Καλλο για να κάνει ο τελευταίος το 0-2 με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.

Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, μετά απο πολυ όμορφη ατομική ενεργεια του Καλλου από τα αριστερά , γυρνάει παραλληλα την μπάλα στην μικρή περιοχή, ο Τσαγκαλιδης όμως δεν προλαβε να την αγγίξει και να την στείλει στην εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βύρωνα ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γινει πιο πιεστική με στόχο να μειώσει. Η πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία δεν επέτρεψε όμως στους αντίπαλους μας να απειλήσουν την εστία του Γεωργουση.

Στα μισά του ημιχρόνου ο Παπαιορδανου γίνεται αποδέκτης της μπάλα στα δεξιά, διεισδύει προς την περιοχή και με ένα αριστερό σουτ γράφει το τελικό 0-3.

Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα και διάθεση.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Επαιξαν : Γεωργούσης, Ελευθεριάδης, Λεισος, Ζαχαρίου, Γκράνας (Κουμπαρακης), Μπιζιργιαννης (Χρυσολωράς), Τσαγκαλιδης (Παπαιορδανου), Λάιος, Παπαδημητροπουλος (Σουμας), Γιαννατακος, Κάλλος

Σχετικές δημοσιεύσεις