Ήττα για την Κ17 μας, στον αγώνα με την Καλλιθέα

Δεν τα κατάφερε η Κ17 στο σημερινό παιχνιδι με αντίπαλο την ΠΑΕ Καλλιθέα. Σε εναν πολυ απαιτητικό αγώνα, με την πρωτοπόρο του ομίλου, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-2.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα είχε την κατοχή της μπάλας, η ομάδα μας ομως ήταν καλά οργανωμένη, έκλεισε σωστά τους χώρους και δεν άφησε στους αντίπαλους το περιθώριο να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις μπροστα απο την εστία μας. Εξαίρεση αποτελεί μια φαση στα μισα του πρωτου ημιχρονου, όπου μετά απο λάθος απόκρουση της μπάλας απο την άμυνα μας, ο αντίπαλος επιθετικός πλασαρε ψηλά από πολύ καλη θεση.

Η ομάδα μας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί με τον Iago, ο οποίος ομως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις φάσεις αποτελεσματικά.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και μετά από 10′ παιχνιδιού η Καλλιθέα βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα μας και να ανοίξει το σκορ. Μετά απο συνδυαστικό παιχνίδι εξω απο την περιοχή, η μπάλα βγήκε στην πλάτη της άμυνας μας, ο αντιπαλος επιθετικός πρόλαβε τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό και πλασάρε κάνοντας το 0-1.

Μετά από λίγα λεπτά η ομάδα της Καλλιθέας έκανε το 0-2. Σέντρα απο τα δεξιά στο 2ο δοκάρι, με τον αντίπαλο επιθετικό να μην αφήνει περιθώριο στον Μαρτη να αντιδρασει.

Στην συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Έπαιξαν : Μανικης (Μάρτης), Oliveira, Λίλα, Κιριμλιογλου (Σελλας), Camiletti, Ελευθεριαδης (Μιχαλομανωλακης), Κουτσης, Τσαγκαλιδης, Φώσκολος (Παπαγεωργίου), Ταμπαλογλου (Ακουρος, Σταύρος), Iago

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με στόχο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιάσουμε πιο ετοιμη για την συνέχεια.

Σχετικές δημοσιεύσεις