2/2 για την Κ17

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το εφηβικό μας όπου κατάφερε να κερδίσει τον Άγιαξ Ταύρου με το εμφατικό σκορ 4-0 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, πιέσαμε ψηλά ώστε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο και πετύχαμε με τον Φώσκολο να παίρνει μια πάσα από τον Παπαγεωργίου, να βάζει την μπάλα μπροστά και με δυνατό σουτ να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει το 1-0.

Παρά το προβάδισμα δεν σταματήσαμε να πιέζουμε. Από ένα ωραίο build up, η μπάλα έφτασε στον Μιγκελ, αυτός με μια μακρινή μπαλιά βρήκε τον Φώσκολο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ένα ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε 2-0 υπέρ μας.

Στο δεύτερο μέρος δεν κατεβάσαμε ταχύτητα, είχαμε καλή κυκλοφορία, εύστοχες αλλαγές παιχνιδιού, σημειώσαμε και τρίτο γκολ με τον Μιγκέλ όπου έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στον ουρανό το διχτυών του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας διευρύνοντας το σκορ σε 3-0

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ανδριανόπουλος που κέρδισε μια μονομαχία, πήρε την μπάλα και με ένα διαγώνιο σουτ την έστειλε χαμηλά στην γωνία του αντιπάλου τέρματος λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Μπράβο σε όλους, έχουμε δέσει σαν ομάδα και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Σχετικές δημοσιεύσεις